Kundeservice & Kundeoplevelse

Det tredje emne til konferencen er Kundeservice og kundeoplevelsen. Vi vil undersøge den nyeste tekonologi indenfor online liveshopping og i de fysiske butikker, vi undersøger om corona har ændret forbrugeradfærden og forskerne giver deres bud på fremtidens retail butik.

Tag ansvar for kundeoplevelsen

Ian Wisler som har skrevet utallige lærerbøger om kundeoplevelsen og tidligere arbejdet for tivoli fortæller om hvordan man tager ansvar for kundeoplevelsen.

Ian Wisler

Teknologiske løsninger i den fysiske retail butik - Bedre og hurtigere service

Hvordan kan teknologiske løsninger gøre en forskel for retail branchen? Få indsigt i hvordan nogle af landets største virksomheder og mest innovative start ups bruger teknologi til at optimere driften og kundeoplevelsen på en og samme tid. I panelet vil Sunset CEO Jens Broch, founder af Service Lovers Christian Brauer som har kunder som Jack & Jones, Baby Sam og Skousen og iværksætteren Morten Møgelmose som skaber nemme digitale løsninger til tøj shopping via hans firma Zliide give deres bud på hvordan vi bruger teknologiske løsninger i retail.

Kim Hein

Christian Brauner

Morten Møgelmose

Forskernes bud - Hvordan ser fremtidens retail butik ud?

Få den seneste forskning indenfor retail fra Signe Madsen og Hanne Mølbak. Hvordan vil fremtidens retail butik se ud og hvordan kan man bruge teknologi som Eye tracking til at designe og bygge fremtidige fysiske butikker i sammenspil med webshops. Det vil efterfølgende være muligt besøge PhD Hanne Mølbaks stand hvor man kan prøve Eye tracking.

Har corona ændret forbrugeradfærden? /Liveshopping og visuel handel via AR/VR i Retail

Corona har det seneste halvandet år ændret vores forbrugsvaner. Hvordan vil det påvirke forbrugerne i fremtiden – Hvad har vi lært at undværer og hvad har corona ikke ændret? Dette debatterer vores ekspertpanel.